Se bilder fra våre tidligere arrangementer:

Musikalsk familiedag i Olavshallen
November 2022

I samarbeid med Olavshallen arrangerte Jazzfest en stor, gratis musikalsk familiedag med konserter, workshops og aktiviteter for små og store, 20. november 2022. Over 2000 mennesker deltok på arrangementet!

Oppsøkende konserter
November 2022

Høsten 2022 satte Jazzfest i gang den første runden med sine oppsøkende konserter, som handler om å gi et musikalsk tilbud til de som av ulike grunner faller utenfor det øvrige kulturtilbudet i Trondheim – helt gratis.

Familiedag på Torvet
Jazzfest 2022

Under festivaluka i mai har Jazzfest et gratis familiearrangement på Torvet i Trondheim. Her er det musikalsk program for de unge og deres familier, med ekstra fokus på å løfte frem de unge talentene som finnes i regionen.

Jazzfest på Samfundet
Jazzfest 2022

Jazzfest fyller Studentersamfundet med ung kvalitetsmusikk til en helaften for studenter under festivalen. Her fra premieren i 2022.

Tusen takk til våre samarbeidspartnere:

Trondheim Jazzfestival, Dokkparken 4, 7014 Trondheim, Norway
© 2022 Jazzfest | Joyn-In

Alle rettigheter reservert | All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Jazzfest og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover, og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.