Jazzfest på Samfundet

Under festivaluka i mai arrangerer Trondheim Jazzfestival en konsertkveld på Studentersamfundet i Trondhjem – en helaften med ungt program rettet mot studenter og unge voksne!

Trondheim huser landets største studentmiljø, med over 30 000 studenter som inntar byen hvert år. Mange samles rundt det kreative miljøet på Studentersamfundet, der husets kulturscene, sammen med jazzlinja og NTNU sine musikkstudier, er inkubator for mange av fremtidens musikere.

På grunn av byens unike studentmiljø har prosjekt Joyn-In og Trondheim Jazzfestival et spesielt utgangspunkt i å kunne nå ut til mange engasjerte og musikkinteresserte unge, både som publikum, utøvere og bidragsytere.

I mai 2022 gikk Jazzfest på Samfundet av stabelen for første gang – med tolv konserter, jam-session, taffeljazz, quiz, live radiosending med studentradioen, dj-sett og dansegulv. Studentersamfundet fyltes da med over 700 musikkglade studenter, og konsertkvelden er nå en fast del av festivalen hvert år!

Neste arrangement:
Jazzfest på Samfundet
Fredag 12. mai 2023

Tusen takk til våre samarbeidspartnere:

Trondheim Jazzfestival, Dokkparken 4, 7014 Trondheim, Norway
© 2022 Jazzfest | Joyn-In

Alle rettigheter reservert | All rights reserved. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. Jazzfest og dets samarbeidspartnere forholder seg til norske og internasjonale lover, og ingen del av siden kan reproduseres eller gjengis uten tillatelse.